Image

RONDLEIDING

Leuk dat je bij ons geboekt hebt! Wij zijn op dit moment niet aanwezig. Alles is in orde gemaakt door onze co-host. Je kunt zelf inchecken en met behulp van deze pagina gemakkelijk je weg vinden op het terrein van Woeste Hoogte.

Voor de Route verwijs ik naar de contact pagina, lees deze goed door voor vertrek.

Mocht je nog vragen hebben dan zijn we bereikbaar via mail: info@woestehoogte.nl, whatsapp/telefoon: 0643665326
Of via de videodeurbel.

Kijk goed welk verblijf je geboekt hebt. De pipowagen voor 2 personen is blauw. De Glazen Yurt is rood en de pipowagen voor 1 persoon is roze.

Voor nu alvast een aangenaam verblijf gewenst!

Met vriendelijke groet,

Rens van Meegen


OPSLAG KEUKEN

In onze garage vind je de spullen (potten, pannen, bestek, borden kommetjes etc etc) die je kunt gebruiken in de buitenkeuken.

Er staat hier koffie en thee en kopjes.

In de koelkast kun je je eigen boodschappen koud leggen. De melk en yoghurt die hierin staan zijn voor de gasten om te gebruiken.

De müsli, crusli en havermout in potten zijn ook voor de gasten om te gebruiken.

Ook is er een oven en een magnetron boven de koelkast.

AUB alles wat je gebruikt weer schoon terug leggen voor de volgende gasten!

ImageImageImage

ImageImageImageImage

BUITEN KEUKEN

In de Buitenkeuken kun je koken. Er zijn verschillende gastoestellen en eris een waterkoker. We hebben voor koffie een french press en een bialetti.
Er is enkel koud water maar eventueel kun je met de waterkoker warm afwas water maken.

Er zijn vuilnisbakken voor Rest, Plastic, Glasen Papier. GFT mag bij Rest.

De Rode Grill gaat aan met de Draai/Druk knop. Kijk goed of er een vlam is en controleer of t niet naar gas ruikt. Het pitje naast de grill (onder de deksel) kun je best met aansteker aandoen. Verder zijn er campinggas toestelletjes.

Image
Image

TOILET DOUCHE

De Toilet bevind zich in het houten huisje met op de deur 'Toilet'. Binnen is licht en er staat een beschrijving over hoe de compost toilet werkt. 
Het water in het kraantje buiten is drinkbaar.

De douche in het boomschorsgebouw heeft warm water. Je opent beide oranje Gardena kranen, zie foto. Als beide openstaan gaat de geiser automatisch aan. Eventueel kun je deze warmer of kouder zetten aan de achterkant.

LET OP: In de herfst zullen er bladeren liggen (en wat bosspinnetjes zijn gevallen. Ook in het bad/douchebak. Normaal halen wij deze iedere dag weg maar nu kun je deze met een bezem er zelf uit vegen.

ImageImageImage
Image

Je kunt een kampvuur maken in de vuurschalen. Hiervoor mag je je eigen hout meenemen. Hout is ook te koop bij Praxis Malden. Een andere optie is een kistje hout meenmen vanuit de buitenkeuken. De prijs is 7€ . Meld dit dan achteraf aan ons.

Wijn
In de garage liggen flessen wijn, de prijs staat op de koelkast.

Proost!